Donera direkt

Tack för att du är intresserad av att stödja vår verksamhet! Vi är en ideell organisation som arbetar för en viktig sak, och varje donation spelar en avgörande roll för att vi ska kunna fortsätta vårt arbete. Du kan enkelt bidra till vår verksamhet genom att donera direkt via bankgiro eller Swish.

  Konto: Bg 803-2229
  Swish: 1230297762

Köp minnesbevis

En minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av en närstående eller vän, samtidigt som du stöttar vår ideella verksamhet.

Bli medlem

Bli gärna medlem hos oss. Att bli medlem hos oss kostar ingenting men du är då med och stöttar oss i vårt arbete med att sprida kunskap, driva på om förbättringar och skapa debatt om gynekologiska cancersjukdomar. Ju fler vi blir desto starkare blir vår röst.

Som medlem får du vårt nyhetsbrev som skickas ut kontinuerlig.  Hos oss kan du också engagera dig i vårt arbete och i våra arbetsgrupper

Handla i vår webbutik

Varje köp du gör i vår webshop gör en direkt skillnad för oss och hjälper oss att fortsätta med våra viktiga projekt.

Dela vår sida

Vi blir glada om du väljer att dela vår hemsida på sociala medier! Genom att sprida ordet om vår verksamhet och det arbete vi gör kan vi nå ut till fler människor och skapa en ännu större positiv påverkan.

Välj plattform att dela på: