Svaret på gentestet ställde henne inför svåra beslut

”Vilket ansvar hade jag att berätta om cancergenen?” Det funderade Kajsa Andersson mycket över efter att ha fått beskedet. Ville släktingarna veta att de också kunde ha detta genetiska arv?”Vilket ansvar hade jag att berätta om cancergenen?” Det funderade Kajsa Andersson mycket över efter att ha fått beskedet. Ville släktingarna veta att de också kunde ha detta genetiska arv?

Som 32-åring gjorde Kajsa Andersson ett gentest som visade att hon hade hög risk för cancer i både bröst och och äggstockar. Idagsidans nya serie handlar om gentester – om räddade liv, men också om oro och försämrad livskvalitet.

Läs mer

Välj plattform att dela på:

 

Bli medlem

#LevaLiteTillJAG VILLSe våra kampanjer
Läs mer härStöd oss direkt!Bg 803-2229
Swish: 1230297762
Bli medlem idagEtt enkelt sätt att stötta vårt
arbete
Bli medlem här
Stöd oss direkt!Bg 803-2229

Swish: 1230297762
Klicka här för att läsa om fler sättMinnesbevisWebbutik
Läs mer härStöd oss
direkt!
Bg 803-2229
Swish: 1230297762
Bli medlem
idag
Ett enkelt sätt att
stötta vårt
arbete
Bli medlem här